Bιβλία – Ευεξία

Η έρευνα και η εξέλιξη της γνώσης δεν σταματά ποτέ. Οι επιστήμονες συνεχίζουν να ανακαλύπτουν πράγματα ενώ οι επαγγελματίες του χώρου σας συνεχίζουν να εξελίσσουν τη δουλειά τους. Σεβόμενοι τα μέλη μας και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία αποφασίσαμε να σας προσφέρουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα όσα νέα βιβλία κρίνονται αξιόλογα και αξιόπιστα και προτείνονται από την επιστημονική μας επιτροπή. Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε είναι καλό να γνωρίζουμε εκ των προτέρων αξιόλογα βιβλία που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά για τον επαγγελματία της άσκησης και της διατροφής. Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να προτείνετε κι εσείς βιβλία (επαγγελματικά πάντα) που πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να είναι ενδιαφέροντα για τα μέλη μας.

 

Τίτλος A Practical Guide to Acu-points.

Συγγραφείς: Chris Jarmey, Ιλάειρα Μπουρατίνου

Αυτό το πρωτότυπο βιβλίο, είναι ένας πρακτικός οδηγός, καρπός πολυετούς εργασίας, που δίνει σαφείς οδηγίες για τη σωστή και αποτελεσματική χρήση των σημείων βελονισμού. Εξηγεί με λεπτομέρεια τις διαφορετικές τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν στα σημεία αυτά, όπως… (δείτε περισσότερα)

Εκδ. οίκος: Lotus Publishing

Έτος έκδοσης:2004
ISBN: 978-095-43-1884-0
Αριθμός σελίδων:360
Τίτλος Δερματικές συνθήκες και μέθοδοι ηλεκτρικής αποτρίχωσης – Laser.
 

Συγγραφείς: Τσιγώνια – Ευλογιά, Αλεξάνδρα

Η αντιμετώπιση της αυξημένης τριχοφυΐας είναι ένα θέμα που απασχολεί εδώ και αιώνες θεραπευτές και θεραπευόμενους, ανεξάρτητα από το φύλο, το κοινωνικό υπόβαθρο ή το γεωγραφικό προσδιορισμό. Καθώς στις ημέρες μας το ζητούμενο στην αποτρίχωση είναι (δείτε περισσότερα)

Εκδ. οίκος: Παπαζήση

Έτος έκδοσης:2010
ISBN: 978-960-02-2508-2
Αριθμός σελίδων:304
Τίτλος Μέθοδοι Ευεξίας & Χαλάρωσης στην αισθητική σωματος
 

Συγγραφεας: Παναγιώτα Καράτση

 Ο σύγχρονος τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από την αποκοπή του ανθρώπου από τη φύση, τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας μέσα σε πλαίσια ανταγωνισμού και αβεβαιότητας. Άμεση συνέπεια των παραπάνω είναι  (δείτε περισσότερα)
Εκδ. Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Έτος έκδοσης: 2014
ISBN: 978-960-8396-86-9
Αριθμός σελίδων: 312
Τίτλος Η Τεχνική του Λεμφικού Μασάζ – Θεωρία & Πρακτική
 

Συγγραφείς: ΠΑΤΖΙΚΑ ΤΙΜΟΘΕΑ

Το λεμφικό κυκλοφορικό σύστημα αποτελεί για τον ανθρώπινο οργανισμό το πιο σημαντικό μέσον άμυνας εναντίον των μικροβίων και των λοιμώξεων.Η τεχνική του λεμφοντραινάζ συνίσταται στην προσεκτική μετακίνηση των χεριών με «το τέντωμα, μάζεμα και στρίψιμο» του δέρματος για να κινήσει τη λέμφο… (δείτε περισσότερα)
Εκδ. οίκος: ΠΑΠΑΖΗΣΗ
Έτος έκδοσης:2009
ISBN: 978-960-87533-6-5
Αριθμός σελίδων: 155
Τίτλος Εξειδικευμένες Εφαρμογές Αισθητικής Μακιγιάζ Διαρκείας με Δερματοστιξία
 

Συγγραφείς: ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΙΚΕΛΑΤΟΥ

Εκδ. οίκος:
ΙΜΕ- ΓΣΕΒΕΕ
Έτος έκδοσης:2014
ISBN:
Αριθμός σελίδων:
Τίτλος Αισθητική Κινησιολογία: Το σύστημα P.E.S
 

Συγγραφείς: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Γ. ΧΛΩΡΟΥ

Tο P.E.S. είναι ένα σύστημα που απευθύνεται αφενός στους επαγγελματίες αισθητικούς και αφετέρου σε κάθε άτομο χωριστά που θέλει να στηρίξει τον εαυτό του φροντίζοντας το σώμα του. Απευθύνεται στο κοινό που χρησιμοποιεί τη λογική για να επιλέξει τον τρόπο μιας καλλυντικής περιποίησης και δεν βασίζεται σε διαφημίσεις που μοιράζουν φρούδες ελπίδες… (δείτε περισσότερα)
Εκδ. οίκος:
ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ Α.Ε.
Έτος έκδοσης:2014
ISBN: 978-960-394-997-8
Αριθμός σελίδων:123
Τίτλος Μακιγιάζ Παραστατικών Τεχνών- Τεχνική προσθετικών
 

Συγγραφείς: Α.Τσιγώνια- Ε. Μικελάτου

Στα κεφάλαια του βιβλίου υπάρχουν εκτενείς ιστορικές αναδρομές για τη χρήση ψιμυθίων, από τους πρωτόγονους λαούς μέχρι σήμερα. Από το Homo Erectus μέχρι τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα, το μακιγιάζ έχει κοινό στόχο: τη βελτίωση της εμφάνισης, την τέρψη, τον προβληματισμό και την επιμόρφωση των θεατών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης και σε όλους τους πολιτισμούς… (δείτε περισσότερα)
Εκδ. οίκος:
Δεσμός
Έτος έκδοσης:2010
ISBN: 978-960-98884-5-5
Αριθμός σελίδων:Εγγραφή-Λίστα επικοινωνίας