Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 – 9ος Ημιμαραθώνιος “Θ. Σταμόπουλος”, Τρίκαλα

Διοργανωτής:Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων και τελεί υπό την αιγίδα της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
Πότε; Κυριακή 20 Μαρτίου 2016
Που; Εκκίνηση στις 10:00 π.μ. από την κεντρική πλατεία Καλαμπάκας.
Περιγραφή: Ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ημιμαραθωνίους συγκεντρώνοντας εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλοί πρωταθλητές και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου τόσο στους συμμετέχοντες, όσο και στην διαφημιστική προβολή των εταιριών και επιχειρήσεων που χορηγούνε τον αγώνα.

Την ημέρα του αγώνα, λοιπόν, εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να βρεθούν κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και να συμμετέχουν στον αγώνα 21,1χλμ, αλλά και στην κεντρική πλατεία Τρικάλων για τον αγώνα 6χλμ, που θα διεξαχθεί φέτος για πρώτη φορά, δίνοντας την ευκαιρία και σε νέους ή λιγότερο προπονημένους δρομείς να πάρουν μέρος σε ένα αγώνα δρόμου. Επιπλέον φέτος θα διεξαχθεί και αγώνας παιδιών ηλικίας από 9-14 ετών προσφέροντας την ευκαιρία στις μικρές γενιές να έρθουν σε επαφή με την άσκηση και τη χαρά της συμμετοχής.

Η προσωπική πρόκληση του αγώνα των 21,1χλμ ή των 6χλμ μπορεί να συνδυαστεί για τους δρομείς, που θα επισκεφτούνε την περιοχή και με μία επίσκεψη των ιερών βράχων των Μετεώρων, αλλά και της πόλης των Τρικάλων, όπου την προηγούμενη μέρα του αγώνα στο χώρο της παράδοσης των αριθμών, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, θα λειτουργήσει και έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών από διάφορες εταιρίες και επιχειρήσεις σχετιζόμενες με τον αθλητισμό, τον τουρισμό και την υγεία.
Πληροφορίες: εδώ