Γαρδίκη Βασιλική

Η Βασιλική Γαρδίκη κατέχει  πτυχίο Αισθητικής (ΤΕΙ-Α 1988) και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Ε.Κ.Π.Α.,ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ,  2007). Εργάστηκε ως Αισθητικός σε εταιρείες καλλυντικών και για 15 χρόνια λειτουργούσε το δικό της Εργαστήριο Αισθητικής ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Από το 1999 ως το  Φεβρουάριο του 2007 υπήρξε Εργαστηριακός Συνεργάτης στο Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογίας του ΤΕΙΑ. Το Φεβρουάριο του 2010 διορίστηκε σε Μόνιμη Οργανική Θέση ΕΤΠ η οποία τον Οκτώβριο του 2014 μετατράπηκε σε ΕΔΙΠ. Έχει 4 δημοσιεύσεις σε Επιστημονικά περιοδικά με κριτές (ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ Έκδοση Ελληνική και International). Γνωρίζει άριστα Αγγλικά (CPE) και είναι καλά εξοικειωμένη με τη χρήση Η/Υ

(δείτε πλήρες βιογραφικό εδώ)

Καράτση Παναγιώτα
Η Παναγιώτα Καράτση γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Αισθητικής-Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι.Θ το 2004 και από την ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσσαλονίκης το έτος 2008.  Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με θέμα «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» και ειδικότερη κατεύθυνση «Άσκηση και Υγεία», του Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΑΠΘ.  Έχει μαθητεύσει σε Ιδιωτικές Εκπαιδευτικές Σχολές-Εργαστήρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με σκοπό την απόκτηση γνώσεων Εναλλακτικής Αισθητικής. Παράλληλα συμμετείχε σε πολυάριθμα συνέδρια Αισθητικής Δερματολογίας και Κοσμητολογίας ως εισηγήτρια, αποκτώντας έτσι σημαντικό συγγραφικό και επιστημονικό έργο. Από το 2003 έως σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο της Αισθητικής-Κοσμητολογίας ως Ελεύθερος Επαγγελματίας και ασχολείται με την οργάνωση-διοίκηση των Κέντρων Θαλασσοθεραπείας και Spa. Είναι Εργαστηριακός Συνεργάτης στα Τμήματα Αισθητικής-Κοσμητολογίας των ΤΕΙ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και διδάσκει σε Ιδιωτικές Σχολές και Κολέγια. Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του ΑΠΘ και έχει μια μονογραφία με τίτλο «Μέθοδοι Ευεξίας και Χαλάρωσης στην Αισθητική Σώματος» από τις Εκδόσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

(δείτε πλήρες βιογραφικό εδώ)

Λεονταρίδου Ιωάννα

H Ιωάννα Λεονταρίδου είναι Τακτική Καθηγήτρια και Πρόεδρος του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, στο οποίο διδάσκει από την ίδρυσή του (ακαδ. έτος 1981-82) μέχρι σήμερα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας και του τμήματος Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο οποίο εκπόνησε και τη διδακτορική της διατριβή, στον Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας. Έχει συγγράψει 5 βιβλία και εκπαιδευτικά βοηθήματα. Έχει αξιόλογο ερευνητικό έργο και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν κυρίως την εκτίμηση της εφαρμογής τεχνητής οπτικής ακτινοβολίας (Laser – IPL) στο δέρμα.

(δείτε πλήρες βιογραφικό εδώ)

Μικελάτου Έφη
Η Έφη Μικελάτου είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής & Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το διδακτικό της έργο προσμετράει άνω των 5.500 ωρών διδασκαλίας. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει τρία συγγράμματα. Διαθέτει τέσσερις διεθνείς και ελληνικές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά με υψηλό impact factor, σημαντικό αριθμό εισηγήσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι Eπιστημονική Σύμβουλος και εμπειρογνώμων της ΓΣΕΒΕΕ, μέλος Δ.Σ ΣΕΠΑΕ και εισηγήτρια του ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ, μέλος του ΣΑΕΠ.

(δείτε πλήρες βιογραφικό εδώ)

Μιχαήλ Ξένια
Η Ξένια Μιχαήλ γεννήθηκε το 1988 στη Λεμεσό. Αποφοίτησε από το Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας  του Τ.Ε.Ι Αθήνας το 2010. Είναι υποψήφια μεταπτυχιακού τίτλου στο The Limassol College, T.L.C με θέμα «Τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εκπαίδευση». Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι καθηγήτρια και υπεύθυνη κλάδου στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του Τhe Limassol College,T.L.C.

(δείτε πλήρες βιογραφικό εδώ)