Φορητό καρδιοσυχνόμετρο – παλμογράφος

Είδη  Φορητό καρδιοσυχνόμετρο – παλμογράφος
Φορώντας έναν ελαστικό πομπό στο στήθος, αυτός βρίσκει το βιοηλεκτρικό σήμα της καρδιάς και δίνει στο ρολόι ένδειξη για την συχνότητα που πάλλεται. Μετρά την καρδιακή συχνότητα σε παλμούς ανά λεπτό ή % επί της μέγιστης, δίνει τη δυνατότητα ορισμού ανώτερων και κατώτερων ορίων, διαθέτει εφαρμοστό πομπό wearlink, υπολογίζει τη θερμιδική δαπάνη και έχει λειτουργία energy pointer που θέτει όρια όπου η άσκηση εστιάζει στην καύση λίπους και βοηθά ταυτόχρονα τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Φορώντας έναν ελαστικό πομπό στο στήθος, αυτός βρίσκει το βιοηλεκτρικό σήμα της καρδιάς και δίνει στο ρολόι ένδειξη για την συχνότητα που πάλλεται. Μετρά την καρδιακή συχνότητα σε παλμούς ανά λεπτό ή % επί της μέγιστης, δίνει τη δυνατότητα ορισμού ανώτερων και κατώτερων ορίων, διαθέτει εφαρμοστό πομπό wearlink, υπολογίζει τη θερμιδική δαπάνη και έχει λειτουργία energy pointer που θέτει όρια όπου η άσκηση εστιάζει στην καύση λίπους και βοηθά ταυτόχρονα τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Δίνει δυνατότητα σύνδεσης με internet και διαθέτει αρχείο 99 ασκήσεων. Δίνει άμεση ένδειξη παλμών (που προσδιορίζει την ένταση) οποιαδήποτε στιγμή. Ο πομπός του είναι υφασμάτινος και ταιριάζει πολύ άνετα στο σώμα.

Η άποψή μας

Χρήσιμο όργανο για τον καθορισμό της έντασης της άσκησης. Βοηθά στον υπολογισμό της θερμιδικής δαπάνης και αυξάνει την αποτελεσματικότητα του προγράμματος άσκησης. Συνιστάται για κάθε personal trainer.

Τιμή: περίπου 130 €.