EUROHOOPS Olympia Basketball Camp

Διοργανωτής: Olympia Basketball Camp
Πότε; 
1η περίοδος 25 Ιουνίου 2017 – 1 Ιουλίου 2017
2η περίοδος 2 Ιουλίου 2017 – 8 Ιουλίου 2017
3η περίοδος 9 Ιουλίου 2017 – 15 Ιουλίου 2017

Που; Ολυμπία
Περιγραφή: Η συνέπεια και η συνέχεια , για 13 ολόκληρα χρόνια ,αποτελεί το κυριότερο δείγμα αξιοπιστίας και ταυτόχρονα πιστοποιεί την υψηλή ποιότητα των προπονητικών προγραμμάτων του αυθεντικού Olympia Basketball Camp.
Το καλοκαίρι του 2017 το κορυφαίο προπονητικό καμπ στην Ελλάδα διευρύνει τους ορίζοντές του ανακοινώνοντας την συνεργασία του με το EUROHOOPS.net το μεγαλύτερο site για μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη και Official Global Media Partner της Euroleague.

Το μέγεθος και η αξιοπιστία του EUROHOOPS, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τις προδιαγραφές που θέτει το OBC, ανοίγοντας παράλληλα νέες γέφυρες τεχνογνωσίας μέσα από το παγκόσμιο γίγνεσθαι της καλαθοσφαίρισης .
Το EUROHOOPS Olympia Basketball Camp , είναι γεγονός και ταυτόχρονα απόλυτα έτοιμο να προσφέρει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα καθορίσουν τα προπονητικά καμπ στον ραγδαία εξελίξιμο κόσμο του basketball.
Μέσα από ένα άρτια δομημένο προπονητικό προγραμματισμό , τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους , να γνωρίσουν την αξία της ποιοτικής προπόνησης και ταυτόχρονα να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού , συναγωνισμού και γνώσης , στον τόπο που γέννησε το θεμέλιο λίθο του παγκόσμιου αθλητισμού , την Αρχαία Ολυμπία.
Ο αυστηρά προπονητικός χαρακτήρας , σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα πλάνα τεχνικής και θέσης , είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μοναδικά διαθέτει το αυθεντικό EUROHOOPS Olympia Basketball Camp και το καθιστούν κορυφαία επιλογή στην Ελλάδα.

Πληροφορίες: εδώ