Endurance Sports Medicine: A Clinical Guide

Τίτλος Endurance Sports Medicine: A Clinical Guide
 

Συγγραφείς:Timothy L Miller

 

Αυτό το μοναδικό και ενημερωμένο βιβλίο εστιάζει συγκεκριμένα στην θεραπεία των αθλητών αντοχής συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των παραδοσιακών αθλητών αντοχής, όπως οι δρομείς, κολυμβητές, ποδηλάτες και τριαθλητές, αλλά και κωπηλάτες, δρομείς περιπέτειας, στρατιωτικό προσωπικό και αθλητές cross-fit. Διεξοδικά οι στρατηγικές όχι μόνο για τη θεραπεία και την πρόληψη των τραυματισμών και των επικίνδυνων συνθηκών, αλλά και για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ενός αθλητή, χωρίζεται σε τρεις θεματικές ενότητες. Η πρώτη ενότητα καλύπτει κοινές ιατρικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο αθλητής αντοχής, συμπεριλαμβανομένων των καρδιαγγειακών παθήσεων, του άσθματος, ασθενειών που σχετίζονται με τη ζέστη και το υψόμετρο, ενώ συζητά επίσης τις διαφορές μεταξύ των φύλων και την εγκυμοσύνη.
Στο δεύτερο μέρος επικεντρώνεται στην διαχείριση των κοινών μυοσκελετικών παθήσεων, όπως κατάγματα στρες, οι τραυματισμοί υπέρχρησης των μαλακών ιστών, οι τραυματισμοί του ώμου και του ισχίου, καθώς και η άσκηση και η οστεοαρθρίτιδα. Η τελευταία ενότητα παρουσιάζει ειδικές εκτιμήσεις για τον αθλητή αντοχής, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης της βάδισης , της τεχνικής κολύμβησης, την ποδηλασία, την πνευματική προετοιμασία, τη βελτιστοποίηση της διατροφής και πώς να οργανώσετε την ιατρική κάλυψη για αθλητικές διοργανώσεις.
Ένα επίκαιρο θέμα, η Αθλητιατρική αντοχής αποτελεί ένα πολύτιμο οδηγό για τους αθλητίατρους, ορθοπεδικούς, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, προπονητές, και τους αθλητές στην κατανόηση των αναγκών όσων προσδιορίζονται ως άτομα που συμμετέχουν σε αθλήματα αντοχής.

Εκδ.οίκος:Springer

Έτος έκδοσης:2016
ISBN-10:3319329804
ISBN-13:978-3319329802
Αριθμός σελίδων: 336