Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 – 39ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.

Διοργανωτής:Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών
Πότε; Κυριακή 6 Μαρτίου 2016
Που; Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό
Περιγραφή: Το αγαπημένο 20άρι των δρομέων

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών, ο πρώτος σύλλογος δρομέων της χώρας, διοργανώνει τον 39ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ., Αγώνα Σκυταλοδρομίας 2Χ10 χλμ. και Παιδικό Αγώνα 2 χλμ. (έως 16 ετών), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό.

Η εκκίνηση των 20 χλμ. θα δοθεί στις 10 το πρωί έξω από το στάδιο του Αγ. Κοσμά, με τους δρομείς να διασχίζουν μια γραφική και εντελώς επίπεδη παραλιακή διαδρομή προς τη Γλυφάδα και το Καβούρι πριν επιστρέψουν για να τερματίσουν μέσα στον χώρο του σταδίου του Αγ. Κοσμά.
Η διαδρομή

Εκκίνηση: έξω από το στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά, πίσω από τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) – (Παραλιακή) Λεωφόρος Ποσειδώνος- (Παραλιακή) Λεωφόρος Κ. Καραμανλή – στροφή για Καβούρι, Οδός Ακτής / Ηλ. Ηλιού / Γρ. Λαμπράκη, μετά τη διασταύρωση με την οδό Κρόνου αναστροφή (10χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός: με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Η διαδρομή είναι μετρημένη και οριοθετημένη, ενώ θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις σε κάθε χιλιόμετρο και σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ, στο 10ο χλμ, στο 15ο χλμ. και στον τερματισμό.
Πληροφορίες: εδώ