Webinar 55 – Διατροφή. 9/07/2015. Κοιλιοκάκη, Δυσανεξία στη γλουτένη και συνοσηρότητα: Πώς αντιμετωπίζεται διαιτολογικά;

Ημερομηνία: 09.7.2015
Ώρα: 20:00 - 22:00

Ομιλητής


Δημοσθενόπουλος Χάρης
Χάρης Δημοσθενόπουλος, MΜedSci.PhDc Kλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος Αντιπρόεδρος Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.)





Θεματική Ενότητα

Περιγραφή:

Ενημερωθείτε από την άνεση του σπιτιού σας σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού ενός διατροφικού πλάνου ενός ατόμου με διαγνωσμένη κοιλιοκάκη και απαντήστε σε ερωτήματα όπως:
-Τι είναι η γλουτένη;
-Είναι μία μορφή τροφικής αλλεργίας;
-Ποια τρόφιμα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και να αποκλείσουμε; 

-Ποια τρόφιμα επιτρέπονται; 
-Πως γίνεται η επιμόλυνση;
-Ποιες είναι οι πιθανές παθήσεις που μπορεί να συνυπάρξουν με την κοιλιοκάκη;
-Συστάσεις για το φαγητό εκτός σπιτιού και στο ταξίδι.
-Τι ισχύει με τη λίστα των συνταγογραφούμενων προϊόντων;
 
προεπισκόπηση του webinar
Ενημερωθείτε από την άνεση του σπιτιού σας!
Συμμετέχουν: Διαιτολόγοι, κλινικοί διαιτολόγοι, γιατροί (πολλών ειδικοτήτων), φοιτητές διαιτολογικών σχολών, φοιτητές ιατρικής

Διαθεσιμότητα θέσεων: 100
Το webinar κοστίζει 40 ευρώ για περιηγητές, 32 euro για απλά μέλη του site, 25 ευρώ για συνδρομητές του site, ενώ υπάρχει ειδική προσφορά στα 45 ευρώ για ετήσια συνδρομή και webinar μαζί.

Online αγορά του Webinar σε ηλεκτρονική μορφή (βιντεοσκόπηση)
Χορηγοί:

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ



Εγγραφή-Λίστα επικοινωνίας