Webinar 32 – Διατροφή. 27/03/2014. Η χρήση των prebiotics και των probiotics από τον διαιτολόγο. Σε ποιες παθήσεις λειτουργούν προληπτικά και σε ποιες θεραπευτικά;

Ημερομηνία: 27.3.2014
Ώρα: 21:00 - 23:00

Ομιλητής


Δημοσθενόπουλος Χάρης
Χάρης Δημοσθενόπουλος, MΜedSci.PhDc Kλινικός Διαιτολόγος-Βιολόγος Αντιπρόεδρος Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.)





Θεματική Ενότητα

Περιγραφή:

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ρωτήσετε και να συζητήσετε για μία από τις πιο σημαντικές τάσεις αυτή τη στιγμή στον χώρο της διατροφής.

Συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
-Τι είναι τα prebiotics και probiotics και από που προέρχονται;
-Πώς δουλεύουν;
-Τι προϊόντα υπάρχουν στην αγορά;
-Ποια είναι τα οφέλη και ποιες οι πιθανές παρενέργειες των prebiotics και probiotics;
-Ποιες είναι οι παθήσεις που θα ωφεληθούν από την κατανάλωση των prebiotics και probiotics;
-Πώς μπορώ να ενσωματώσω στη διατροφή των πελατών μου;
-Ποια είναι η αλληλεπίδρασή τους με τα άλλα φαγητά ή συμπληρώματα;
-Ποιες είναι οι επίσημες επιστημονικές κατευθύνσεις για τη χρήση τους;

προεπισκόπηση του webinar

Ενημερωθείτε από την άνεση του σπιτιού σας!
Συμμετείχαν: Διαιτολόγοι, κλινικοί διαιτολόγοι, γιατροί (πολλών ειδικοτήτων), φοιτητές διαιτολογικών σχολών, φοιτητές ιατρικής

Online αγορά του Webinar σε ηλεκτρονική μορφή (βιντεοσκόπηση)
Χορηγοί:
ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

http://www.medihub.gr/

 

http://www.exelixisotc.gr/

ΑΠΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟI

www.be-best.gr

www.interweb.gr

www.sciencemarket.gr

http://www.sciencetech.gr