Ποδόσφαιρο
Ημερ. Ανάρτησης

Διατροφή - Διατροφική πρόσληψη πριν την αγωνιστική περίοδο σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές

Προπόνηση δύναμης - Είναι η συχνότητα της προπόνησης δύναμης ένας καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη προσαρμογών απόδοσης σε νεαρούς ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου

Προπονητική – Υψηλής έντασης τρέξιμο και προφίλ των σπριντ σε αθλητές ποδοσφαίρου υψηλού επιπέδου

Οξειδωτικό στρες- Οξειδωτικό στρες και αντιοξειδωτικές αποκρίσεις βιοδεικτών μετά από μια προπόνηση ποδοσφαίρου μέτριας έντασης

Διατροφή – Η καθημερινή κατανομή των μακροθρεπτικών συστατικών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από την 1η κατηγορία ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Ποδόσφαιρο γυναικών – Αλλαγές στην σύσταση του σώματος και των οστών αθλητριών ποδοσφαίρου κολεγιακού επιπέδου κατά την διάρκεια της αγωνιστικής και της μεταβατικής περιόδου.

Τραυματισμοί – Η επίδραση ενός εξειδικευμένου προγράμματος πρόληψης τραυματισμών στην στατική ισορροπία, τη δυναμική ισορροπία, και την ακρίβεια του σουτ σε νεαρούς ποδοσφαιριστές

Διαστροφή – Επιδράσεις της λήψης σουσαμιού στα επίπεδα κρεατινικής κινάσης και γαλακτικής αφυδρογονάσης, σε δείκτες του οξειδωτικού στρες και στην αερόβια ικανότητα σε ημι-επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Διαστροφή – Η ικανότητα επαναλαμβανόμενων σπριντ (RSA) δεν ενισχύεται από την λήψη καφεΐνης, αργινίνης και αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας, σε μέτρια προπονημένους ποδοσφαιριστές.

Προπονητική – Οι επιδράσεις της προπόνησης με αντιστάσεις υψηλής ταχύτητας στην αθλητική απόδοση σε εφήβους ποδοσφαιριστές.